Houtwerk

een natuurlijke uitstraling in uw tuin

Houtwerk

van schuttingen tot schuurtjes en van vlonders tot overkappingen

Houtwerk

Meer…

het werk wordt met professioneel gereedschap uitgevoerd

Professioneel gereedschap

Wildmountain Tuinaanleg & Onderhoud kan voor u diverse houtwerk uitvoeringen realiseren, van schuttingen tot schuurtjes en van vlonders tot overkappingen.

Waarom Houtwerk?
Houtwerk is een ambachtelijke techniek die zich al eeuwenlang heeft bewezen als duurzame en veelzijdige bouwmethode. Enkele redenen om voor houtbouw te kiezen:

Natuurlijke uitstraling: Hout straalt warmte en schoonheid uit, waardoor het een uitstekende keuze is voor esthetische projecten zoals tuinhuisjes, pergola’s en meer.

Duurzaamheid: Met het juiste onderhoud kan hout generaties lang meegaan. Het is milieuvriendelijk en kan worden hergebruikt of gerecycled.

Veelzijdigheid: Houtwerk biedt eindeloze ontwerpmogelijkheden, van traditioneel tot modern, waardoor het perfect is voor aanbouwen, schuttingen, en meer.

Isolatie: Hout heeft natuurlijke isolerende eigenschappen, waardoor het geschikt is voor het creëren van comfortabele buitenruimtes.

Houtwerk toepassingen:

 • Pergola’s en Overkappingen
  Voeg een vleugje elegantie toe aan uw buitenruimte met een op maat gemaakte pergola of overkapping. Perfect voor schaduw en bescherming tegen de elementen.

 • Tuinhuizen en Schuurtjes
  Op zoek naar extra opslagruimte of een ontspanningsruimte in uw tuin? Op maat gemaakte tuinhuizen en schuurtjes zijn functioneel en stijlvol. Bewaar tuinapparatuur, fietsen of gebruik het als hobbyruimte.
 • Terrassen en Vlonders
  Creëer een prachtig buitenentertainmentgebied met houten terrassen en vlonders. Geniet van barbecues en ontspanning in de open lucht.
 • Houten Poorten en Schuttingen
  Verbeter de privacy en beveiliging van uw woning met houten poorten en schuttingen. Voeg stijl en functionaliteit toe aan uw buitenruimte.


Heeft u interesse en benieuwd naar de kosten? Vul het contactformulier in of bel: 06-55841407